Caixa-tancada-sola-article"Si caus i no t'aixeques, caus. Si caus i t'aixeques, no vas caure, vas agafar impuls.

Els experts coincideixen en que el record d'una vivència provoca una reacció emocional similar a la que es va experimentar a la del moment en que es va produir.

Quantes vegades no ens hem emocionat contemplant la cara d'un fill, la mare o un amic en una fotografia? De ben segur que ens podem traslladar al mateix moment i de fer-la. 

Per aquest mateix principi, segur que ens costarà ben poc trobar en la nostra "biblioteca de records", una experiència que ens permeti interpretar aquesta frase d'Alexandre Jodorowsky.

Interpretar un record i reviure novament les sensacions emocionals que pot generar és una pràctica habitual, perqué aquest conjunt de lletres ben ordenades ens provoca records i sensacions?

Doncs bé, amb Implica't intentem esbrinar els misteris de la ment humana davant situacions quotidianes amb el ferm proposit d'aprendre a través de la reflexió, la participació i el joc. No en va, compta amb més de 200 qüestions, frases i pensaments llestos per experimentar, aprendre i gestionar l'afectació de les emocions en el nostre dia a dia.

Implca't, ajuda. Implic'at ensenya.

Ningú hi perd i tothom hi guanya